Moniek Rouweler

Wandelcoach voor vrouwen

met een (nog) niet vervulde kinderwens

“Toen ik voor het eerst hoorde over Monieks wandelcoaching, heeft het nog maanden geduurd voordat ik een afspraak maakte. Ik vond het moeilijk om aan mezelf toe te geven dat ik een ‘vrouw met een onvervulde kinderwens’ was. Maar wat ben ik blij dat ik uiteindelijk wel die afspraak heb gemaakt!
Mijn eerste wandelsessie was toen mijn vriend en ik al 15 maanden bezig waren om zwanger te worden. Ik was mentaal uitgeput van de emotionele achtbaan waar we al ruim een jaar in zaten. Iedere maand van hoop naar verdriet en teleurstelling.
 
Al vanaf die eerste wandeling voelde ik me fijn en veilig bij Moniek. Het is zo fijn om mijn verhaal met haar te delen en zo’n opluchting dat zij begrijpt waar je doorheen gaat. Ze is echt mijn reddingsboei op moeilijke momenten. Iedere keer wanneer ik haar spreek, kom ik weer terug in mijn kracht en vertrouwen.
 
Een van de waardevolste dingen die zij mij heeft geleerd, is de ‘cirkel van verlies’ en hoe je daarin en hoe je daarin geen stap kunt overslaan.
 
Worstel jij met een (nog) onvervulde kinderwens? Dan kan ik wandelcoaching met Moniek van harte aanraden. Ze is ervaringsdeskundige én heeft de juiste coachingstools om jou verder te helpen. Bovendien is ze een heel aardig en warm persoon. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen.”
Linda
 

Gun jezelf een adempauze.

Ga mee wandelen en maak direct een afspraak voor een gratis kennismaking.

Bel: 06-18208533
Mail: wandel@wandelcoach-moniek.nl

JA IK DOE MEE
Als je probeert zwanger te worden
Zit jij midden in de medische malle molen van behandelingen? Leef je van eisprong naar eisprong? Draait alles om je grootste wens: moeder worden?
Als er geen kindje meer komt
Heb jij al het mogelijke gedaan om zwanger te worden? Is het niet gelukt en heb je de hoop (bijna) laten varen? Zoek je naar een manier om hiermee om te gaan? Denk je: wat nu?
Intensieve begeleiding
Ik bied de mogelijkheid aan binnen een korte periode vaak af te spreken. De coachwandelingen worden geheel gepland rondom jouw behandelingen.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google