Voor alleenstaande wensouders

Geregeld coach ik alleenstaande wensouders.
Vrouwen en mannen met een kinderwens, die alleen of in een niet-traditionele relatie ouder willen worden.
Ik vind dat mooi: mensen die hun diepste wens proberen te laten uitkomen.
Sommigen hadden vroeger meestal gedacht dat ze daarvoor eerst hun ‘Grote Liefde’ zouden vinden. Of misschien hebben ze die wel gevonden, maar was dat net iemand zonder kinderwens.
Er komen vast reacties als: wat dapper! Zou je dat wel doen? Is dat niet te zwaar, alleen? Weet je wel waar je aan begint? Het wordt toch nog vaak apart gevonden.
Ik stond er niet eens zo bij stil, maar om me heen heb ik verschillende vrouwen die alleen een kind opvoeden.
Een van hen werd zwanger met behulp van een donor. Een ander met een man van wie tevoren duidelijk was dat hij geen grote rol in de opvoeding ging spelen. En een vriendin adopteerde in haar eentje een kindje. Ook heb ik vriendinnen die hebben geprobeerd zonder partner moeder te worden, maar bij wie het helaas niet gelukt is.
Heb je vragen, neem gerust contact op!
Of plan een kennismakingswandeling
 
 

Hoe overleef ik de wachtweken?

Alles is gebeurd. Je hebt op het goede moment gevreeën of er is een inseminatie of terugplaatsing geweest. Dan begint het Grote Wachten. Er is niks meer wat je kunt doen. Of wel? 
Deze  zeven tips helpen je om deze lastige periode goed door te komen. 
Download gratis de zeven tips
Méér steun nodig? En liefst NU? 
Kies hier wat je nodig hebt:
Of even contact voor overleg

Sanne
‘Toen ik echt even in een dieptepunt zat, was je er voor me, en ook op een bloedserieuze manier. Je kwam helemaal naar Bussum en haalde me op van de trein. En luisterde op een rustige, nuchtere manier. Dat was echt steunend. De natuur is voor mij ook zo’n punt van geluk. Fijn dat je me dat weer even liet zien.’

Roos
‘Moniek geeft je het vertrouwen om alles te kunnen zeggen.
Ze gaf me het gevoel dat ik mezelf kon zijn’

Joyce

‘Ik grijp zoveel mogelijk aan wat in m’n macht ligt om vooruit te komen.
Wandelend praten in de natuur sprak me meteen aan.’

Lees` haar verhaal

Karlijn

‘Het raakte me te horen, dat Moniek zei dat de natuur niet oordeelt.
Omdat ik in mijn omgeving niet meer altijd mijn verhaal durf te delen, luchtte dat enorm op!’

Gun jezelf een adempauze.

Ga mee wandelen en maak een afspraak voor een kennismaking (via de telefoon of wandelend).
Bel of app: 06-18208533
Mail: wandel@wandelcoach-moniek.nl
Ja, ik ga mee
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google