Als je probeert zwanger te worden

Veel coachees vragen mij: is het raar dat ik me zo verdrietig/boos/jaloers voel?
Ze zijn verwonderd, als ik ze vertel dat iederéén die door deze lastige tijd heen moet, zich rot voelt! 

Ze zijn blij met de herkenning en erkenning.

Dat lucht op. Je kunt bij mij vrij en open praten over hoe het nu écht met je is. Tijdens een wandeling door de natuur kun je je hart luchten. Je komt tot rust en voelt je getroost. Je hervindt de kracht om door te gaan. Want die heb je in je! Je hoeft niks achter te houden. Niks is gek, onaardig of raar. 
Lees waarom wandelen goed voor je is.

Tijdens een wandelcoaching kun je je verhaal kwijt.
Ik luister en help je dingen op een rij te zetten. Dat je verdriet en angst voelt is volkomen normaal. Ik help je om een pad te vinden, zodat je deze periode op een – voor jou – goede manier doorkomt. 

Na de wandelcoaching
– Ervaar je meer rust
– Weet je wat voor jou werkt, om in het dagelijks leven ook te ontspannen
– Accepteer je van jezelf dat je in een spannende fase van je leven zit…
…waarin het dus logisch is dat je je soms bang, verdrietig, boos of jaloers voelt
– Kun je jezelf beter staande houden in een moeilijke situatie.
 
Tarieven
Een vrijblijvende kennismakingswandeling kost €35
Voor een coachingstraject van vier wandelcoachings betaal je €275*.

*Mijn werkzaamheden zijn vrijgesteld van BTW

stel je vraag of Maak een afspraak

Sanne
‘Toen ik echt even in een dieptepunt zat, was je er voor me, en ook op een bloedserieuze manier. Je kwam helemaal naar Bussum en haalde me op van de trein. En luisterde op een rustige, nuchtere manier. Dat was echt steunend. De natuur is voor mij ook zo’n punt van geluk. Fijn dat je me dat weer even liet zien.’

Roos
‘Moniek geeft je het vertrouwen om alles te kunnen zeggen.
Ze gaf me het gevoel dat ik mezelf kon zijn’

Joyce

‘Ik grijp zoveel mogelijk aan wat in m’n macht ligt om vooruit te komen.
Wandelend praten in de natuur sprak me meteen aan.’

Lees` haar verhaal

Karlijn

‘Het raakte me te horen, dat Moniek zei dat de natuur niet oordeelt.
Omdat ik in mijn omgeving niet meer altijd mijn verhaal durf te delen, luchtte dat enorm op!’

Hoe overleef ik de wachtweken?

Alles is gebeurd. Je hebt op het goede moment gevreeën of er is een terugplaatsing geweest. Dan begint het Grote Wachten. Er is niks meer wat je kunt doen. Of wel? 
Deze  zeven tips helpen je om deze lastige periode goed door te komen. 
Download gratis de zeven tips
vragen? stel ze gerust!
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google