Ik coach veel hoog opgeleide, slimme vrouwen.
Dat is mooi om te doen, maar het geeft me ook een onbehaaglijk gevoel. Kan niet iedereen de wandelcoaching betalen? Ik wil dat het toegankelijk is, voor iedereen. Want niemand kiest voor vruchtbaarheids-problemen en het is nogal krom dat mensen met minder inkomen geen steun en hulp krijgen.
Wel is het zo dat het geld zich terugverdient in jouw gezondheid.
Ik vind het soms moeilijk uit te leggen wat ik beteken voor de mensen die ik coach. Luisteren en doorvragen klinkt klein, maar is van grote waarde. Ik luister naar je met volle aandacht, zonder oordeel en zonder adviezen. De goede ideeën komen helemaal vanuit jouzelf. Ik help je om ze te ontdekken.
Je zicht kan vertroebeld zijn door verdriet en pijn.
Je bent misschien verhard. Veel coachees geven aan dat ze zichzelf niet meer herkennen. Ze vinden van zichzelf dat ze humeurig en ongezellig doen. Verdriet drukt op hun gemoed, het beïnvloedt hun werk, relaties en vriendschappen. Ik help je om met meer compassie naar jezelf te kijken en uit de impasse te komen.
Vaak heb je al eindeloos over iets hebt nagedacht.
Je zit vast in je gedachten en situatie.
In de natuur kom je op onverwachte inzichten en zie je de kleine stapjes die je wel kunt zetten. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden, die je niet had kunnen bedenken.
Ik heb ook een groot hart. En grote oren (dat is helaas echt waar :-))
Maar daarmee kan ik wel onwijs goed luisteren naar jouw verhaal en naar jouw strubbelingen. Aan de ene kant krijg je herkenning en erkenning van je pijn. Aan de andere kant zie ik je kracht en je mogelijkheden.
Nu jij nog! Ben je klaar om een volgende stap te zetten?
Liefs Moniek
PS: is de betaling een probleem voor je? Dan kun je een beroep doen op mijn fonds.